Waarom kiezen voor P.C. Dr. Guislain

Je bent op zoek naar een job? Fijn dat je interesse hebt in onze werking! We kijken altijd uit naar sterke kandidaten die onze patiënten en bewoners met de best mogelijke zorg willen omringen. Daarom doet het P.C. Dr. Guislain er ook alles aan om medewerkers te ondersteunen bij het uitoefenen van hun functie. We geven ruimte voor persoonlijke ontplooiing en hebben aandacht voor het welzijn van onze mensen. Een zorgzaam en deskundig personeelsbeleid, daar maken we elke dag werk van.

Vier waarden, vier kerncompetenties

Vertrouwen. Respect. Betrokkenheid. Transparantie. Dat zijn de vier kernwaarden die we samen willen uitdragen en die leven in alle geledingen van het P.C. Dr. Guislain. Ze sluiten aan bij de visie en missie van onze organisatie. Je vindt ze ook terug in de vier kerncompetenties waarop ons psychiatrisch centrum inzet, de gedragskenmerken die we bij elke medewerker willen terugvinden: cliëntgerichtheid, samenwerken, integriteit en vasthoudendheid. In het P.C. Dr. Guislain stemmen we onze acties immers af op de behoeften en wensen van patiënten, bewoners en klanten. We leveren allemaal een actieve bijdrage aan een gezamenlijk doel en werken volgens algemeen aanvaarde sociale ethische professionele normen. En we blijven ons inspannen om ons doel te bereiken. Want – zoals dat in het Gents klinkt – “nie pleuje”!

Warm welkom, professionele groei

Ga je bij ons aan de slag, dan word je onthaald door ervaren mentoren, de herintredebegeleider en je team. Via mentorship willen we er immers voor zorgen dat iedereen genoeg tijd en steun krijgt om zich in te werken. Het P.C. Dr. Guislain wil ook een lerende organisatie zijn en streeft voortdurend naar kwaliteitsverbetering. Via vormingen, trainingen en opleidingen krijg je dan ook de kans om je verder professioneel te ontwikkelen, volgens je eigen sterktes en interesses. 

Aantrekkelijke voordelen

Voor de verloning zijn de geldende sectorbarema’s van toepassing. Daarnaast geniet je bij ons van een aantal andere voordelen, zoals gratis hospitalisatieverzekering en mogelijkheid tot aansluiting van gezinsleden, vergoeding woon- werkverkeer, personeelsrestaurant met maaltijden aan democratische prijzen, jaarlijks personeelsfeest, attenties bij speciale gebeurtenissen en kortingen bij verschillende firma’s, winkels en pretparken.

contentPic
contentPic